♔tehera gomez♔

Tuesday, April 3, 2012

LIPAR JEPUN KU :)

Views
OLLA :) (hello bahasa Sepanyol)

kawan2..arini kan TAA g KP (kuantan Parade). dan2 je nak bagitahu.org lain kuar x kecoh pom..hehehhe
TAA g ngn GULA-GULA MIMPI n AZRIN..:) tgu la teksi .tgu punya tunggu xde satu pom teksi..dah penat dah tgu ni.tp tu la kan.kate org,  " REZEKI ADE DIMANA2 JE " en hafiz ( kakitangan kolej)..jimat duit tambang teksi..
sampai2 je kat KP cepat2 g kedai makan.mane x nye,lapar,tu la bagun lambat sape suh..:)
pas2 makan g shopping-mopping..hahahaa,ade ke bahasa cm 2..??lantak la sape care.(cilup ayat org). Aduh..penat dah..lenguh dah kaki..mane taknye, pakai WEDGES. kononya nak nampak tinggi..heheh. Maklumlah org kurang tinggi ni memang macm ni..


WEDGES ni la punya pasal


Lipar Jepun jadi mangsa..hahahaha lawa X??

nasib la kan..tp bgus gak ade Lipar Jepun ni, sbb cuaca Hujan lebat gile laa tadi..hbis basah kuyup..:(

you all kat KP tadi ade SELLS laaa,,so sape2  nak barg murah2 leh g kuantan Parade..

~SELAMAT BERSHOPPING~



✿ Awak Budak Baik Kalau Awak LIKE Entry ini. TQ ✿

2 ♥ CUBIT PIPI TAA ♥:

eLLa n aLia said...

hehe, ella pun pndek gak. kadang2 je pakai wedges..

teheragomez said...

tu la kan nasib org pendek ni,,tp cute laa org yg x ckup inci ni sbb x mudah naik berat badan..hahhlaw naik pom still nampk cute mute gtu..:)

Post a Comment

copyright@ All Right Reserved by TAHIRAH GHAZALI